У той час, як у цивілізованому світі дедалі більше дозволяють одностатеві шлюби, на росії сексологи та психологи "вправлятимуть" мізки та статеві органи у правильне русло.

На російських лікарнях почнуть лікувати гомосексуалізм. Про це стало відомо з повідомлень "Боже яке кончене" в Telegram.

Повідомляється, що в російській думі видали наказ, щоб "лікувати" з 1 липня представників спільноти ЛГБТ.

У поліклініках і психоневрологічних диспансерах з'являться кабінети сексологів. Лікарі будуть допомагати окупантам, які й так всі поголовно страждають психічними розладами наближатися до нормальності.

Популярні новини зараз
В Україні готують важливі зміни до мобілізації: чого чекати ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Наголошують, що примусово "лікуватимуть" лише ті психічні розлади, які пов'язані зі статевим розвитком та орієнтацією. Про це заявили російські ЗМІ на посилаючись на наказ міністерства охорони здоров'я.

Зазначають, що лікар сексолог має допомагати всім у кого є розлади орієнтації, статевої ідентифікації та сексуальних уподобань.

У своїй роботі сексологи будуть застосовувати примусові заходи, розроблені спільно з лікарем психіатром — йдеться у наказі міністерства.

Схоже часи срср для окупантів остаточно настали, коли інакодумців у психушках перетворювали на овочів.

Примусове "лікування". Фото: Youtube
Примусове "лікування". Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що жінка жила з чоловіком 17 років, після чого дізналася, що він її двоюрідний брат.

Як повідомляв "Знай.ua", у Кривому Розі обернулася трагедією пластична операція зі збільшення грудей.

Також "Знай.ua" інформував, прибиральники знищили 20 років досліджень, не прочитавши інструкцію в лабораторії.