Співробітниця компанії виховує неповнолітню дитину, але вкрадені кошти вирішила використати на ставки.

Українка працювала касиркою в селі Мар'янівна Київської області. Раніше судимостей не мала, жодних проблем із законом також не було. Про це відомо з матеріалів справи в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

"Нова Пошта". Фото: скрін youtube
"Нова Пошта". Фото: скрін youtube

Одного дня вирішила підробити офіційні документи, до яких мала доступ у зв'язку зі своїми посадовими функціями. Оскільки професія касира передбачає збереження переданих матеріальних цінностей, жінка змогла безперешкодно винести з відділення 188 248 грн.

Кошти вона перевела на банківську картку ПриватБанку, що належала її матері. Мама не знала про протиправну діяльність дочки.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube
Поштомат Нової пошти. Фото: Yоutube

Виявляється, вона привласнила чужі фінанси, аби робити грошові ставки в онлайн-казино Pin-Up. Не зазначається, чи вдалося відбити вкладені тисячі.

Оскільки жінка зізналася у скоєному та співпрацювала з правоохоронцями під час розслідування, суд взяв до уваги пом'якшувальні обставини і призначив покарання у вигляді випробувального терміну 2 роки, протягом яких необхідно з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу.

Нагадаємо, ми писали, що "Укрпошта" запровадила нові тарифи на доставку: скільки доведеться платити.

Як повідомляв "Знай.ua" "Нова пошта" дарує своїм клієнтам знижку 50%: хто може скористатися.

Також "Знай.ua" інформував "Нова пошта" перестала доставляти посилки з Aliexpress, українці втратили десятки товарів: "З початку травня і досі".