Парочка представників Зодіакального кола у другому літньому місяці на своєму досвіді дізнається, що таке справжня любовна драма. Ці випробування точно стануть тестом для нервової системи. Зірки вже повідомили, що головну перевірку пройдуть почуття та терпіння.

За словами одного з українських астрологічних експертів, у липні з труднощами в коханні зустрінуться Терези та Раки.

Гороскоп каже, що відмовлятися від коханих не варто, треба добре попрацювати над удосконаленням якості самих любовних стосунків.

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Сузір'я Терезів

Цього місяця ви будете залучені до любовної драми, яка буде зосереджена головним чином на непорозумінні між вами та вашою половинкою.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Дайте собі час, необхідний відновлення зв'язку один з одним і роботи над поліпшенням якості ваших відносин. Дозвольте вашому коханню знову розцвісти.

Продемонструйте своєму партнеру, що ви готові вкласти більше і ви привернете його увагу. Якщо ви хочете зберегти ці відносини, ви повинні бути готові надати своєму партнеру підтримку, якої він потребує.

Сузір'я Раків, скріншот: YouTube
Сузір'я Раків, скріншот: YouTube

Сузір'я Раку

Цей місяць може принести вам серйозні емоційні потрясіння у сфері кохання. Вкрай важливо, щоб і ви, і ваш партнер були готові говорити один з одним відверто і чесно, якщо ви хочете успішно відновити довіру.

Постарайтеся не бути надто суворим до себе і докладіть зусиль, щоб зрозуміти емоції, які ви відчуваєте.

Витратьте деякий час на чесний та прямий діалог зі своїм партнером. Слухайте, що він теж хоче сказати, а потім разом знайдіть вирішення проблеми. Будьте терплячими, але зберігайте свою рішучість.

Нагадаємо, екстрасенс пояснив, хто врятується від вибуху на ЗАЕС.

Раніше повідомлялося, себе обдурять, але друзів - ніколи: астрологи назвали найчесніших знаків Зодіаку.

Також, календар магнітних бур на липень: коли українців накриє на повну.