Лінтюха коти визначають за тим, скільки людина проводить часу лежачі.

Той, хто піклується про кота, дає їсти, води, та піклується про нього, не завжди є тим, кого коти вважають господарем в домі. Таку людину коти сприймають на рівних, для них це усього лише спосіб розв'язання проблем.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Коти ніколи не визнають за господаря надто активну і полохливу людини. Вони не люблять галасливих звуків та різких рухів. Переважно йдеться про дітей. Також за хазяїна не сприйматимуть і людину яка постійно буде турбувати кота під час відпочинку, обіймати чи гладити їх.

Коти не поважають вкрай лінивих людей. Вони розуміють, що від людської активності залежить і їх життя. Лінтюха чотирилапі визначають за тим, скільки людина проводить часу лежачі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Котик, скріншот: YouTube
Котик, скріншот: YouTube

Якщо кіт буквально перед вашим носом займає ваше улюблене місце у квартирі – він демонструє свою домінантність. Отже, зрозуміло, що коти вважають себе центром всесвіту, а чи правда це можуть сказати господарі чотирилапих "хвостиків", які готові терпіти основну роль свого улюбленця в будинку.

Нагадаємо, ми писали, що пухнастий співрозмовник: породи кішок, які люблять розмовляти зі своїми господарями.

Як повідомляв "Знай.ua" ваш пухнастик буде не у захваті від цього: чому котикам не подобається коли ви гладите їх живіт.

Також "Знай.ua" інформував, кіт випав з вікна та розбив машину: на тварині ні подряпини.