Олена Зеленська поспілкувалася з представниками одразу двох ЗМІ Кореї – найбільшого інформагентства Yonhap News Agency та провідною телекомпанією KBS

Свою розмову вона опублікувала на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Олена Зеленська. Фото: Youtube
Олена Зеленська. Фото: Youtube

Як зауважила Перша леді, вона була вражена тим, що їй журналісти сказали про те, що хоч Україна за 7 тисяч кілометрів від них, їхні новини розпочинаються з розв'язаної росією війни в Україні. На їхню думку, у світі не місце війнам і чужої війни не буває – вона відіб'ється на всіх.

Також у Олени запитали, як вони із чоловіком розподіляють ролі, хто яким питанням займається. Вона відповіла:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

""Насправді ми з чоловіком не розподіляємо ролі навіть у родинному колі. Так склалося, що у нас кожен робить те, що має робити, те, що може і те, що вміє. Це відбувається інтуїтивно. Життя саме дає тобі накази. І ти їх виконуєш "

Також дружина президента пояснила, що роль Першої леді – це соціальні та гуманітарні проекти, при цьому вона наголосила:

"Але ніхто не вчить тебе, як бути дружиною президента в країні, в якій війна. На жаль, немає таких курсів або інститутів, де можна було б навчитися тим навичкам і тому, що ти маєш робити. Президент працює на своєму фронті"

Нагадаємо, що Олена Зеленська розкрила правду про останні роки життя: "Ми розлучені, моє рішення".

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська зізналася, який внесок робить її син у перемогу України: "Він дає поради військові та батькові".

Також стало відомо, що в мережі випливли унікальні кадри Олени Зеленської, які раніше були знищені: такими їх давно не бачили.