Українка обурилася тим, що через відсутність відділення, їй прийшлось виконувати, фактично, ультимативну умову "Нової пошти.

На сайті відгуків про різноманітні послуги, українка написала заклик та обурливий відгук до "Нової пошти".

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

Трапилося таке непорозуміння. І все тому, що ви елементарно не можете вже 1,5 року відкрити відділення Нової пошти. Як до худоби приїжджає "газель і видає посилки", це вже просто смішно… — пише жінка.

Українка розповідає, що відправила ноутбук по ОЛХ, його повинні були відправити протягом години. До речі, за словами жінки, там де "газель" не реєстрації, нічого немає. "Віддаєш з паперу тільки тоді воно їде на відділення Новопрокопівки, щоб отримати посилання на відділення Кам’яної яруги".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Дівчина розповідає, що їй подзвонив хлопець (ми перепакували вашу посилку заплатіть нам гроші).

Так якого чорта мені не телефонували і не сказали раніше, що в тому, що я віддала не підходить для відправки? Мене поставили перед фактом, або платите, або посилку не побачите. — обурюється дівчина.

Вона запитала, як їй оплатити. На що їй сказали, що слід приїхати на відділення Нової пошти.

Я з Кам’яної яруги повинна їхати у Новопрокопівку через вашу помилку. Ви що, там, зовсім подуріли? Я повинна зірватися з усіх справ, бо я просто не можу онлайн оплатити? чи коли відправлять?

Дівчина обурюється, чому її не попередили та зробили "як захотілося". Українка вважає, якби було відкрите відділення, такої помилки не виникло.

Якби, наприклад, у мене б не було цих 50 грн, як мені бути? Ви б ноутбук собі б залишили? — запитує українка у Нової пошти.

Відгук, скриншот
Відгук, скриншот

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" влаштувала безлад з відправленням посилок за кордон, що потрібно знати клієнтам.

Як повідомляв "Знай.ua", "Нова пошта" закрила поштомати, українці на нервах перезавантажують телефони.

Також "Знай.ua" інформував, Нова Пошта за кругленьку суму доставляє з Польщі побитий посуд.