В Україні діє "податкова мафія", яку очолюють нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев та Ігор Абрамович. Як працює схема "заробітку", розповів колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

Поки в Україні триває повномасштабна війна, топчиновники організували справжню податкову мафію, яка тисне на тютюновий та алкогольний бізнес, заробляючи величезні гроші.

Ігор Мосійчук. Фото: TikTok
Ігор Мосійчук. Фото: TikTok

"Стверджую в Україні діє ОЗУ (організоване злочинне угрупування) яке маючи свої нелегальні бек-офіси які блокуванням податкових накладних та іншими податковими заходами тиснуть на тютюновий і алкогольний бізнес… В результаті податкові мафіозі мають з літри спирту 6 грн., з пів літри горілки 3 грн., та з коробки цигарок які йдуть контрабандою за кордон 15-30$”, - зазначив він.

За словами Ігоря Мосійчука, очолює податкову мафію Данило Гетьманцев, ОПЗЖ-шник Ігор Абрамович та ексглава економічного департаменту Нацполіції Сергій Вязьмікін.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Данило Гетманцев. Фото: Youtube
Данило Гетманцев. Фото: Youtube

"А допомагають цій огидній трійці: колишній заступник голови Нацполіції та екс-директор акцизного департамента ДПС ОЛЕКСАНДР ЯРМОЛЕНКО. За контрабанду в цьому ОЗУ відповідає в.о. керівника Одеської митниці МИХАЙЛО МІРОШНІЧЕНКО якого одесити називають людиною підсанкційного фігуранта справ НАБУ "одеського короля контрабанди" ВАДИМА АЛЬПЕРІНА", - розповів екс-нардеп.

Мосійчук заявив, що мародерські схеми Гетьманців не працювали б, якби їх не покривали і впливовіші друзі - Давид Арахамія та Денис Шмигаль. Вони допомагають уникати розслідувань БЕБ, ДБР та навіть НАБУ.

Пост Ігоря Мосійчука. Фото: скрін facebook
Пост Ігоря Мосійчука. Фото: скрін facebook

Раніше портал Знай повідомляв, депутати Київради виявилися ухилянтами: оформили відрядження та отримували зарплату.

Також наш портал інформував, у президента Нацаакадемії агронаук Ярослава Гадзало провели обшуки: СБУ здивувало цікавою знахідкою.

Крім того, ми писали, депутатам погрожують роздати повістки: втратили зв'язок із реальністю.