На перший погляд, вдале побачення може стати закінченням стосунків.

Дівчина познайомилася в Інтернеті з красивим хлопцем, але після першого ж побачення вирішила припинити стосунки. Чим її не влаштував красунчик, дівчина розповіла на популярному форумі Reddit.

Знайомство. Фото: Meets
Знайомство. Фото: Meets
Знайомство. Фото: Meets

Спілкування почалося у мобільному застосунку для знайомств. Дівчина запевняє, що розмова з хлопцем була приємною, знайшлося кілька спільних інтересів. Це спонукало спланувати зустріч в офлайні.

Єдине що збентежило дівчину – у хлопця в профілі було не так вже й багато фотографій. Причому було очевидно, що вони не такі вже й нові.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Однак на зустріч вона таки пішла. Проте замість м'язистого красунчика з фото її зустрів чоловік років на 10 старший і з чималенькою зайвою вагою.

Скрін, відео YouTube побачення
Скрін, відео YouTube побачення

"Тепер у мене є два варіанти: я можу або сказати йому, що, на мою думку, побачення пройшло невдало, або бути чесною щодо справжньої причини і, можливо, змусити його оновити свої фотографії, щоб інші не відчували того, що тебе ввели в оману", – написала вона.

Дівчині порадили все ж відповісти првду, а не обманювати, продовжуючи низку обманів. Один з імовірних текстів навели друзі дівчини:

" Ти виглядаєш хорошим хлопцем, і я щиро думала, що між нами міг бути зв’язок. Але було зрозуміло, що твої фотографії в профілі були несвіжими, і я відчула себе обдуреною. Я просто не думаю, що це хороший спосіб почати стосунки. Замість того, щоб намагатися боротися з почуттями, що мене обманули, я просто скажу тобі це".

Це може бути гарним уроком для інших.

Нагадаємо, ми писали, що найкращий шанс відкрити таланти: три знаки Зодіаку, які опиняться під впливом "осетрової" повні.

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина кинула хлопця після того, як він попросив її видалити фото з Instagram: тисячі жінок підтримали її.

Також "Знай.ua" інформував, в Україну суне похолодання, прогноз синоптика.