За словами дослідника, світ стоїть на межі здобуття наукових доказів існування НЛО.

Протягом місяця астрофізик Аві Леб розраховує отримати результати випробувань фрагментів метеору, що впав на Землю у 2014 році, який, як він підозрює, насправді міг бути позаземним космічним кораблем.

Прибульці на Місяці
Прибульці на Місяці

Його команда використовувала магнітні санки для вилучення 750 крапель розплавленого металу розміром з мармур з морського дна біля острова Манус за 260 миль від Папуа-Нової Гвінеї, де об'єкт вибухнув і перетворився на вогняну кулю над Тихим океаном. Аві розповівDaily Star, що зараз їх аналізують у чотирьох лабораторіях по всьому світу, щоб визначити, чи походять вони від технологій, невідомих людству, і чи прибули вони з-за меж Сонячної системи.

Перші ознаки цього те, що глобули аномальні і міцніші від будь-якого космічного каменю, відомого людині. Це може бути першим науковим свідченням, що міжзоряний космічний корабель, створений інопланетянами, приземлився на Землю.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

61-річний Аві, директор Інституту теорії та обчислень у Гарвард-Смітсонівському центрі астрофізики, сказав, що це безперечно буде перший контакт людини з інопланетянами.

"Є шанс, що це штучний об'єкт - це космічний корабель" , - сказав він.

Аві Леб, фото з особистого архіву вченого
Аві Леб, фото з особистого архіву вченого

"Ось чому ми вирушили туди, тому що міцність матеріалу цього метеора і швидкість були незвичайними, були аномальними, були викидами порівняно з відомими нам породами. Так це чи ні, залежатиме від того, що ми знайдемо".

Метеор розміром з кухонну раковину під назвою IM1 виявили американські супутники-шпигуни, коли він увійшов в атмосферу Землі 8 січня 2014 року. Він витримав у чотири рази більший тиск, ніж звичайний залізно-металевий метеорит, що пронісся через атмосферу Землі зі швидкістю 100 215 миль на годину.

"Цей метеор був особливим у тому сенсі, що він був дуже швидким" , - сказав Аві.

Метеорит
Метеорит

"Зараз ми аналізуємо ці матеріали, - сказав Аві. - Ми знаходимося в процесі з'ясування - протягом місяця або близько того - з чого був зроблений цей метеор і чи можливо його технологічне походження чи ні... Я чекаю на подальші новини протягом місяця. Це надія”.

Ця заява прозвучала через тиждень після того, як викривач міністерства оборони Девід Груш повідомив Конгресу США, що 40 очевидців повідомили йому, що американський уряд має уламки, знайдені після аварії космічного корабля прибульців.

Нагадаємо, що мисливці за НЛО попередили про висадку інопланетян, їм набридло ховатися: "Це волаюча демонстрація".

Раніше ми повідомляли, що вчені розповіли, що надіслали повідомлення до НЛО і отримають відповідь вже у 2029 році: "Це знаменита ідея Карла Сагана".

Також стало відомо, що НЛО не встигли до Києва до Зеленського, але долетіло до Бориса Джонсона: британці у шоці протирали очі.