Скандальна блогерка, яка вже раніше закликала відділити Закарпаття від України, за що отримала підозру від СБУ, вочевидь не збирається вибачатись, а навпаки продовжує відстоювати свою точку зору.

Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube
Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube

Злякавшись силовиків, дівчина переїхала до Чехії, і вже звідти розповідає "нову історію" про те, що на Закарпатті проживають русини, які дуже далекі від українців, та про те що їх права постійно утискає українська влада.

Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в ТікТок.

Дівчина проводячи ефіри у соцмережі із закордону, продовжує закликати до відокремлення регіону Закарпаття від України.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Ми проти України, хай нас не називають мадярами, бо ми є русини, а українці хотять в нас те відібрати, українська влада хоче забрати у нас нашу історію."-заявляє вона.

Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube
Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube

Вона відкрито підтримує ідеї відділення від України, та скаржиться на те, що раніше в цьому регіоні вже був рух за автономію Закарпаття, але СБУ прибрали людей, які брали в цьому участь.

Дівчина заявляє про те, українці вважають жителів Закарпаття "як другий сорт".

Українка із Закарпаття. Фото скріншот з TikTok
Українка із Закарпаття. Фото скріншот з TikTok

Блогерка настільки зухвала та самовпевнена, адже вважає, що за її ефірами спостерігає Володимир Зеленський, адже як тільки вона поскаржилася про те, що на Західній Україні тяжко з роботою, та багато людей виїжджає працювати закордон, Президент з'здив до Закарпаття та підписав указ про те, що в цьому регіоні буде вироблятися сіль.

@_anechken_

#anechken #закарпаттяпойме #анечкен

♬ оригінальний звук - ❤️Анечкен❤️

Нагадаємо, "Я в рот *бала Україну вашу": дівчина із Закарпаття захотіла відокремитися та повернути місцевих з фронту

Також, блогерка з Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, тепер нарікає на біженців: "Були там ще задовго до війни"