Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Селянський, який уже протягом кількох років отримує понад мільйон гривень заробітної плати на своїй посаді, вліз у розмову незадоволеного клієнта "Укрпошти" у соціальній мережі.

Користувач пан Голуб на війні розповів, що його футболку "Укрпошта" доставляє вже три місяці. А ще користувач вирішив запитати, чи підійшов комусь із персоналу його одяг. Далі у діалог "увірвався" сам Ігор Смілянський.

Про це стало відомо завдяки відповідям Ігоря Смілянського у мережі X, на запитання клієнтів "Укрпошти".

Спілкування Смілянського, скріншот: X
Спілкування Смілянського, скріншот: X

Після недовгих розглядів Ігор Смілянський заявив, що футболку було оформлено, як звичайний лист за дешевим тарифом. Також Смілянський порівняв таку доставку футболки зі звичайним листом із маркою, і додав, що його не можна відстежити.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Далі клієнт перейшов на неформальне спілкування і використав нецензурну мову.

Ігор Смілянський, LIGA.net
Ігор Смілянський, LIGA.net

Ігор Смілянський згадав, що він досвідчений чиновник з майстерністю комунікації і відповів у подібній формі, заявивши на скаргу: "Ні бл*ть, якщо я тобі скажу що я відправив лист і ти його не отримав це Укрпошта проїб... або я поклав у сумку і забув відправити?"

Спілкування Смілянського, скріншот: X
Спілкування Смілянського, скріншот: X

Ось так спілкується із незадоволеними клієнтами Гендиректор державної компанії. Нагадаємо, що скоригована зарплата генерального директора акціонерного товариства "Укрпошта" Ігоря Смілянського тілки за грудень 2021 року склала 1,331 млн гривень.

Нагадаємо, директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського рознесли за коктейлі замість якісного сервісу: "Пише, заливши очі".

Раніше повідомлялося, клієнтка "Укрпошти" поскаржилася на доставку містом у два тижні.

Також, "Укрпошта" знижує тарифи на доставку, але відчують це не всі: хто платитиме менше.