"Фемінізм – це смішно": Антін Мухарський назвав чоловіків вУкраїні безправними

Антін Мухарський, скрін з відео
Антін Мухарський, скрін з відео

Антін Мухарський – український актор та музикант, виклав пост у Фейсбук пост з міркуванням про тему гендерної нерівності в Україні. Чоловік у своєму дописі докоряв грантові фонди в створенні «міфів» про гендерну нерівність в Україні. До слова, шоумен з України емігрував декілька років тому. "Фемінізм – це смішно" - саме такими словами починається спірний допис. На його думку, звичайний чоловік в Україні зовсім не має прав і є витратним матеріалом. Дослівно, він думає, що чоловік – героїчна, але безправна та мовчазна істота, приречена на знищення. Після цього, він додав, що деякі грантові фонди працюють на створення міфів, списаних з феміністичних методик, щодо нерівності на роботі та сексуальних домагань зі сторони чоловіків.

За неявку до ТЦК обіцяють відключити гарячу воду і газ: українці почали отримувати погрози

TЦK, скріншот: YouTube
TЦK, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще
Нещодавно соціальними мережами почала ширитися інформація про те, нібито в Тернополі почали приходити листи з вимогою з'явитися в ТЦК. Окрім цього в листі були погрози, що якщ власник квартири не відреагує, то залишиться без газу та гарячої води. До цих новин додавалися й фото таких листів. Всі листи були підписані нібито Поповим Олександром Андрійовичем, який на даний момент є директором компанії «Коменерго-Тернопіль 1», яка в місті займається благоустроєм багатоквартирних будинків. Всі подібні листи є фейком. Таку заяву зробив Тернопілький ТЦК. За словами представника органу обласні територіальні центри комплектування не займаються мобілізаційними сповіщеннями.

Осінь вже на порозі: якою буде погода в Україні у вересні

Осінь. Фото: скрін youtube
Осінь. Фото: скрін youtube

На українців попереду чекає осінь, яка зазвичай після літнього сезону здається досить непривітною через похолодання та дощі. Синоптики розповіли, чи стане стереотип про погоду восени реальністю, чи вона все ж таки порадує українців. За даними погодного сервісу початок вересня в Україні буде переважно сухим і теплим, при цьому опадів не очікується. За прогнозом, вдень температура коливатиметься від +18 до +27 градусів.

"Загубив його номер телефону": на Волині чоловік здивував причиною, через яку не з'явився до військкомату

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

В Україні триває війна та загальна мобілізація, під час дії якої, усі військовозобов'язані можуть будь-де отримати повістку та відправитись захищати нашу Батьківщину. На тлі чергової хвилі мобілізації військовозобов'язані громадяни вигадують різні способи як уникнути служби в армії. Так, на Волині чоловік відмовився від мобілізації, через те, що нібито загубив номер мобільного телефону військкома. Житель Волині у серпні минулого року пройшов військово-лікарську комісію, за результатами якої, його визнали придатним до військової служби. Вже на початку осені його викликали повісткою для проходження служби, але він так і не з'явивися до військкомату.

Загинув відомий актор з "Кріпосної", колега Ксенії Мішини: "Не можу в це повірити"

Актори "Кріпосної", фото СТБ
Актори "Кріпосної", фото СТБ

З'явилася інформація про українського актора Олексія Хільського — відомого за ролями в серіалах "Кріпосна", "Квочка", "Доктор Ковальчук", "Поганий хороший коп" і так далі. 35-річний захисник загинув... виконуючи бойове завдання на фронті, про що повідомила його дружина Наталія на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Відомо, що Олексій Хільський обіймав посаду головного сержанта взводу розвідроти 46 ОАМБр десатно-штурмових військ. Чоловік уже двічі отримував поранення, лікувався та повертався на фронт. Він особисто брав участь у деокупації правого берега Херсонської області.