"Укрпошта" потрапила в черговий скандал через втрату посилки, яка призначалася дітям-переселенцям. Відповідна скарга від клієнтки з'явилася у коментарях на офіційній сторінці поштового оператора в соцмережі facebook.

"Укрпошта" надає послуги мільйонам українців у всіх куточках країни. Потік клієнтів величезний, тому конфліктні ситуації не рідкість. Часто люди скаржаться, що посилки доводиться чекати надто довго, але буває, що відправлення просто губляться.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Так, українка поскаржилася на якість роботи "Укрпошти" через втрату посилки для дітей-переселенців, у якій були одяг, взуття та іграшки.

"Я теж не рекомендую користуватися послугами Укрпошти, вкрали посилку для дітей-переселенців із Херсона, посилку із взуттям, одягом, іграшками вагою 6 кг", - поділилася українка.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Жінка зазначила, що через 2,5 м'яса посилка не прийшла одержувачам і припустила, що вона була вкрадена.

"Посилка була відправлена ​​ще 8 червня з Херсона і досі немає рішення, лише листування з некомпетентними Уляною та Сніжаною", - скаржиться клієнтка.

Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Не розуміють, що викинули...": на "Укрпошті" почали пропадати посилки з комп'ютерних магазинів.

Також наш портал інформував, "Ви там з розуму вижили?": клієнти "Укрпошти" платять по 50 грн за те, що решта служб є безкоштовною.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ганьба, подавитеся...": в "Укрпошті" почали пропадати посилки із зоомагазинів, реакції нуль.