Одна з найбільших українських приватних компаній "Нова пошта", яка займається доставкою поштових відправлень, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні фінансові "сюрпризи".

Цього разу український військовий, який наразі живе у казармі, зізнався, що його відправлення для клієнта на Olx не зареєстрували належним чином, і український захисник просто втратив велику суму грошей.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Нової пошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Нова пошта", скріншот: YouTube
"Нова пошта", скріншот: YouTube

"Пишу сюди, як останню інстанцію, це просто жахіття. Я служу у ЗСУ, проживаю зараз у казармі, на ОЛХ продав монітор, сказав матері, щоб взяла монітор з дому та відправила одержувачу. Мати відправила, вказавши мене одержувачем коштів, але касир не спитала в неї мій номер, а запитала прізвище, через що касир підтягнув мої дані зі старим номером якого вже не існує.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу
Показати ще

Тим більше він зробив помилку не вказавши мамі, що якщо отримувати кошти потрібно вказувати по-батькові моє (так мені сказала підтримка новапів). 2 критичні помилки касира, і тому я вже місяць не можу отримати кошти. Купу нервів і скарг пішло і питання ще не вирішилося. Мати має мій паспорт, вона фактичний відправник, і за системою чи за некомпетентністю нової пошти, гроші назавжди зникли.

Я їх не можу отримати і прямо сказали, що варіантів отримання! Якщо моє питання не вирішиться у найближчі 2 дні, я попрошу своїх знайомих щоб під кожним відділенням у гугл диску написали про жахливу компанію Нова Пошта, яка вкрала мої 1800 грн! Також буде запуск відгуків на фейсбуці та тик току. До чого довели людину, що вона з грошей, які платить армія, має витрачати кошти, щоб боротися за правду!", - розповів незадоволений клієнт "Нової пошти".

Відгук невдоволеного клієнта "Нової пошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Нової пошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Не розуміють, що викинули...": на "Укрпошті" почали пропадати посилки з комп'ютерних магазинів.

Раніше повідомлялося, "Зганьбили...": українці в "Ощадбанку", замість реальної допомоги з обміну монет, отримують психотравми.

Також, "Ви там з розуму вижили?": клієнти "Укрпошти" платять по 50 грн за те, що в інших служб безкоштовно.