Стало відомо, що Олексія Резнікова зняли з посту міністра оборони України.

Про таке рішення повідомив Президент України в своєму вечірньому зверненні до українців. Окрім цієї сенсаційної новини, Зеленський запропонував нового кандидата на посаду Міністра оборони.

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

За словами Володимира Олександровича, новим очільником Міністерства оборони має стати Рустем Умєров. Крім цього він висловив сподівання на те, що парламент підтримає цю кандидатуру.

Рустам Умєров. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Рустема Умєрова називають найкращим кандидатом на пост Міністра Оборони України. Він – колишній народний депутат, перебував у партії "Голос". Займав посаду секретаря парламентського комітету з прав людини, доекупації та реінтергації ТОТ. Також є співголовою міжфракційного обєднання "Кримська платформа".

До того, як почати політичну кар'єру, довгий час займався бізнесом, та займав посаду радника лідерів кримськотатарського народу Мустафи Джемілієва. Після початку війни України з Росією входив в склад делегації з переговорів зі сторони України.

Вже у липні минулого року він став головою слідчої комісії, що контролювала використання військової допомоги України. А вже у липні минулого року став головою Фонду Держмайна.

Рустем Умєров. Фото: скрін відео

За думкою багатьох політичних експертів, він має гарну репутацію в Україні. Також відмічають про його вплив на західних партнерів. Зокрема він впливає на переговори з Туреччиною, Саудівської Аравією. Також він бере участь у переговорах для звільнення військовополонених. Вагомий вклад Умєров вніс і в переговори щодо звільнення командирів Маріуполя.

На думку експертів, після звільнення Резнікова, Рустем Умєров є найкращим кандидатом для посту міністра оборони через його відмінну репутацію та вагомий вплив на західних партнерів.

Нагадаємо, портал Знай інформував, глава ГУР Кирило Буданов попередив про небезпеку після перемоги України: "Все-таки частина рф залишиться"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Володимир Зеленський назвав диктатора путіна слабаком після загибелі Пригожина: "Його слово нічого не варте"

Також наш портал інформував, Міністр оборони Олексій Резнікoв залишить посаду у найближчий час: вже відомо хто буде новим очільником відомства