Відомий політолог та головний редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко нагадав історичні паралелі для влади, як закінчила свою історію УНР у 1919 році.

Про це Юрій Романенко пише у своєму телеграм-каналі. Причиною став позов України до Польші та Словаччини через заборону імпорту українського зерна. У відповідь Польша скасовує ряд пільг для українських біженців, а наостанок – президент Анджей Дуда скасував зустріч з Володимиром Зеленським.

"Запланована на вівторок зустріч президентів Польщі та України, які вирушили до Нью-Йорка на Генеральну Асамблею ООН, було скасовано, - пише RP. Не гадатимемо чому. У відповідь на заборону імпорту польських овочів, Польща припинила допомогу українським біженцям. Думаю, треба заборонити ще щось із Польщі, щоб та заборонила військове постачання України через свою територію та закінчити, як УНР у 1919 році. У принципі, розгром УНР тоді став можливим, тому що УНР, а потім Директорія мали особливий талант змагатися з усіма сусідами одночасно, щоб героїчно боротися на всіх фронтах. Офіс взяв абсолютно самогубний курс на педалювання конфліктів, які на фіг не потрібні Україні, одразу з кількома стратегічними союзниками", – пише Юрій Романенко.

Раніше Знай повідомляв, що політичний експерт, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко написав про важливість пріоритетів у державній економіці.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Головне завдання зараз – це армія. І зокрема покупка дронів. Він зазначив, що тисячі дронів FPV «тут і зараз врятують тисячі українських патріотів, які зможуть повернутись до своїх родин, народити дітей, а тих інших, а тих наступних. Цілі покоління, цілі роди будуть врятовані, сотні тисяч і, а може, й мільйони українців матимуть шанс на життя в майбутньому, лише тому, що конкретний солдат виживе тут і зараз».