Державне Бюро Розслідувань зацікавилося начальником відділу боротьби з хабарами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області...

Ситуація не звучала б так комічно, якби цю людину не взяли на хабарі, про що заявляють одразу кілька місцевих ЗМІ. З власних джерел вони отримали інформацію, нібито Андрія Стоянця "прийняли" із 15 тисячами доларів.

А ось інше ЗМІ заявляє, що, за версією слідства, він вимагав ці гроші від працівника лісгоспу. А того, у свою чергу, спіймали на пособництві у незаконній вирубці дерев. А ще відомо, що начальника відділу боротьби з хабарами Управління стратегічних розслідувань у цьому регіоні навіть не затримали.

А все через те, що він, запідозривши, що його ведуть якраз таки співробітники ГБР, заявив, що він збирається "ловити" зловмисника на хабарі. Але передача коштів так і не відбулася. Підозра йому була оголошена за наявними доказами.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Спіймали на хабарі. Фото: Facebook
Спіймали на хабарі. Фото: Facebook

Суд повинен буде обрати запобіжний захід, за клопотанням слідчих, вже найближчим часом.

Проте, варто зазначити, що офіційної публікації щодо цього інциденту немає ні на офіційних сторінках ГБР, ні на каналах Національної Поліції.

Нагадаємо, "отримав у подарунок": заарештований за хабар ексголова Верховного суду Князєв винаймав квартиру в елітному районі столиці за тисячу гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", на тлі скандалу з весіллям прокурора Ільницького ГБР просить українців повідомляти про корупціонерів: "На високих д*ганах безпорадні"

Знай.ua писав, "таке називають - шизофренія": експерт виявив хворобливі помилки "Нафтогазу" при Чернишові