З кожним днем ​​спливає дедалі більше скандальних подробиць історії Євгенії Емеральд та її колишнього чоловіка, військового Євгена Стипанюка. Він, окрім іншого, є охоронцем екснардепа Олега Ляшка, з яким якось співав у караоке російські пісні.

Відео з їх яскравим виступом масово розлетілося по мережі. Стипанюк і Ляшко разом із ще одним чоловіком виконували в караоке пісню російського виконавця Євгена Білоусова "Девчонка-девчоночка". На кадрах видно, як колишній нардеп та його підлеглий кайфують від процесу.

Ляшко та Стипанюк співають російську попсу, скріншот
Ляшко та Стипанюк співають російську попсу, скріншот

Проте історія замовчує, коли і в якому закладі було знято це відео. Втім, враховуючи любов Олега Ляшка до української мови, дуже дивно спостерігати, як він співає російську попсу. І як би він не виправдовувався, на кадрах чітко видно його обличчя.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто зазначити, що Євгенія Емеральд розкрила подробиці служби Стипанюка. За її словами, колишній чоловік понад шість років охороняє спину Ляшка, лідера "Радикальної партії". При цьому Стипанюк відсиджується у Києві, отримуючи найвищу військову зарплату у розмірі 100 тисяч, регулярно випиває та гуляє.

Також Стипанюк, як виявилось, цілком лояльно ставиться до московського патріархату, з яким Україна розірвала усі зв'язки. У листуванні з активістом Євгеном Карасем він заявив, що не можна "ділити храми".

Листування Стипанюка з Карасем, скріншот
Листування Стипанюка з Карасем, скріншот

Листування Стипанюка з Карасем, скріншот
Листування Стипанюка з Карасем, скріншот

Нагадаємо, за снайпершою Емеральд встановили стеження і намагалися вбити: "Під крилом мого автомобіля..."

Раніше ми писали про те, що "Гель просто...": перша дружина чоловіка снайперки Емеральд згадала, як він зраджував їй після її пологів

Як повідомляв Знай.ua, колишній чоловік снайперші Емеральд прокоментував звинувачення у насильстві: "Ви дізнаєтесь правду"