Енергетики розклали по поличках важливе питання щодо електролічильника в приватному будинку. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці АТ "Житомиробленерго" у соціальній мережі facebook.

Українець поцікавився, які дії необхідно вживати при початковій установці лічильника електроенергії в приватному будинку, щоб зробити все правильно і надалі не мати жодних проблем.

Електролічильник. Фото: YouTube
Електролічильник. Фото: YouTube

"Підкажіть, будь ласка, якщо вперше власник хоче встановити лічильник в приватний будинок, які його дії і куди звертатися?", - поцікавився українець.

Фахівці обленерго детально розклали по поличках питання, додавши, що придбаний лічильник доведеться віддати на перевірку вхідного контролю. Також за наявності співвласників житла – їхня присутність обов'язкова.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони
Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Власник житлового будинку звертається до РЕМ за місцем обслуговування з відповідною заявою, при собі необхідно мати оригінали та по можливості ксерокопії документів: право власності на об'єкт нерухомого майна, паспорт та ідентифікаційний код", - пояснили фахівці.

Лічильник. Фото: скрін facebook.com/ztoe.com.ua
Лічильник. Фото: скрін facebook.com/ztoe.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, купувати не обов'язково: українцям розповіли, як економити на світі, не встановлюючи новий лічильник.

Також наш портал інформував, показники ігнорують, а містичні цифри з'являються щомісяця: українець скаржиться на "повний ігнор" від "Київводоканалу".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не потрібно стояти в чергах: у "Київтеплоенерго" пояснили 8 питань, які можна вирішити без візиту.