Дональд Трамп різко відповів на звинувачення Джо Байдена та інтернет-користувачів, які стверджували, що він не знає імені своєї дружини, Меланії.

Суть плутанини

Усе почалося після виступу Трампа на Конференції Консервативної Політичної Дії (CPAC) 24 лютого. Під час заходу він заявив, що люди люблять його дружину, що викликало купу овацій.

"О, подивіться на це, вау," – продовжив він у своїй промові, додавши: "Мерседес, це дійсно добре!"

Глядачі припустили, що Трамп помилково назвав свою дружину "Мерседес" – але це не так.

Мерседес Шлапп, організатор CPAC, також була присутня на заході. Вона пізніше поділилася заголовком, який натякав на те, що Трамп забув ім'я своєї дружини, у X/Twitter, написавши: "Найкращий приклад фейкових новин."

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

Також про цей інцидент згадав і Джо Байден.

Різка відповідь

Ці люди дійсно нечесні. Вони мають жахливого кандидата, який є жахливим президентом. Вони постійно щось вигадують. Подивіться, коли я вживаю ім'я Барака Хусейна Обами, і я вводжу його замість Байдена, і я роблю це навмисно заради комічного ефекту та сарказму. Багато людей кажуть, що країною керує Обама, а не Байден, тому що він постійно спить написав Трамп у мережі Truth Social

Також Дональд Трамп натякнув, що Байден не може виголосити промову без телесуфлера порівнявши його з собою.

Вау, він може говорити дві години без телесуфлера, не роблячи навіть маленької помилки – дуже мало людей, майже ніхто, не може робити те, що я роблю. Не асоціюйте мене з тим розумовим карликом. Я хочу вам сказати, він не повинен керувати цією країною завершив Трамп

Дональд Трамп, Фото Getty
Дональд Трамп, Фото Getty

Союзник у Європі

Раніше ми писали, що Дональд Трамп знайшов союзника у Європі.

Нещодавно Дональд Трамп висловив своє захоплення угорським прем'єр-міністром Віктором Орбаном, назвавши його "неймовірним лідером" і лукаво відмітивши його нібито неліберальні уподобання.

Трамп не тільки відгукнувся про Орбана з теплом, а й організував для нього тур по своїй резиденції, влаштував вечерю з Меланією Трамп і зустріч зі своїми помічниками, а також забезпечив виступ музичного колективу.