Більшість людей віддають перевагу напівфабрикатам, адже це недорого, смачно та й не треба годинами стояти біля плити. А от що використовують для начинки улюблених вареників, пельменів та котлет знають далеко не всі. Киянин вирішив показати, чим насправді недобросовісні виробники годують українців.

На своїй сторінці в Facebook Володимир Косенко показав, із чого складається та сама начинка та поділився подробицями виробництва, яке просто шокувало користувачів.

"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься в таких продуктах - це обвалювання. Обваляти м'ясо є в т.ч. і в ковбасах, сосисках і інших м'ясовмісних продуктах, які коштують всі гроші світу", - пише киянин.

Покупців звісно ж привертає ціна товару та яскраві упаковки, на яких виробники друкують обличчя відомих авторитетних людей, таким чином намагаючись показати, що їм можна довіряти. І звичайно ж у складі ви ніколи не прочитаєте правду, з якого ж "м'яса" насправді виготовлена начинка.

Популярні новини зараз

"Слуги" знову вляпалися в "еротичний скандал": нардеп обговорював "вчорашнє" з молоденькою помічницею

У Харкові обстріляли переповнений трамвай - бите скло і крики по всій вулиці

Ексвіагрянку Мейхер-Грановську захейтили за чесне фото: "Їй що, 50?"

Українські зірки без макіяжу - Сумська, Полякова та Лідія Таран показали натуральну красу

Показати ще

Технології виробництва такої начинки не можуть не шокувати.

Фото автора посту

"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та іншої падла, які засовують в спеціальний барабан (на подобі пральної машини), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в якусь подобу фаршу з сполучних тканин, жиру та інших радощів", - додав чоловік.

Дивіться все про напівфабрикати

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", експерти прогнозують різке здорожчання курячих яєць.