Якщо ви ще не освоїли класичний рецепт печінкового торта, зараз - саме час. Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПортал Clutch поділився покроковою інструкцією приготування цієї улюбленої з дитинства страви.
Що вам знадобиться:
- печінка яловича - 600 г
- яйця курячі - 3 шт.
- молоко - 1/2 склянки
- борошно пшеничне - 3 ст. л.
- гриби печериці - 5 шт.
- морква - 3 шт.
- цибуля ріпчаста - 2 шт.
- часник - 1-2 зубчики
- майонез - 200 г
- зелень кропу - за смаком
- перець - за смаком
- сіль - за смаком
- олія соняшникова
Як готувати:
Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще
- Обсмажте на олії гриби, терту моркву і цибулю.
- Пропустіть печінку через м'ясорубку. Змішайте з грибами і морквою.
- В окрему ємність розбийте яйця, додайте борошно, спеції, молоко і добре перемішайте - це рідка маса для млинців.
- Розігрійте сковороду, додайте масло і смажте кожен млинець з двох сторін.
- Поріжте дрібно зелень і відправте в третю ємність. Видавіть часник, додайте майонез, змішайте.
- Кожен млинець змастіть отриманим соусом, зверху покладіть начинку, потім наступний млинець і так до бажаної висоти. Останній шар змастіть сумішшю з часнику і зелені.
- Готовий печінковий торт відправте на ніч у холодильник.
Дивіться відео-інструкцію
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як зварити гречану кашу.