Якщо ви ще не освоїли класичний рецепт печінкового торта, зараз - саме час. Ця страва прикрасить будь-який святковий стіл.

Портал Clutch поділився покроковою інструкцією приготування цієї улюбленої з дитинства страви.

Що вам знадобиться:

  • печінка яловича - 600 г
  • яйця курячі - 3 шт.
  • молоко - 1/2 склянки
  • борошно пшеничне - 3 ст. л.
  • гриби печериці - 5 шт.
  • морква - 3 шт.
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • часник - 1-2 зубчики
  • майонез - 200 г
  • зелень кропу - за смаком
  • перець - за смаком
  • сіль - за смаком
  • олія соняшникова

Як готувати:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
  1. Обсмажте на олії гриби, терту моркву і цибулю.
  2. Пропустіть печінку через м'ясорубку. Змішайте з грибами і морквою.
  3. В окрему ємність розбийте яйця, додайте борошно, спеції, молоко і добре перемішайте - це рідка маса для млинців.
  4. Розігрійте сковороду, додайте масло і смажте кожен млинець з двох сторін.
  5. Поріжте дрібно зелень і відправте в третю ємність. Видавіть часник, додайте майонез, змішайте.
  6. Кожен млинець змастіть отриманим соусом, зверху покладіть начинку, потім наступний млинець і так до бажаної висоти. Останній шар змастіть сумішшю з часнику і зелені.
  7. Готовий печінковий торт відправте на ніч у холодильник.

Дивіться відео-інструкцію

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як зварити гречану кашу.