Олександр Усик - український боксер-професіонал із Сімферополя, Кримська область. Зараз він є абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, а також єдиним володарем чемпіонських поясів за всіма престижними версіями серед професійних боксерів сучасності.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно офіційно погодили наступний поєдинок Олександра Усика. Він відбудеться 31 жовтня 2020 року проти британця Дерека Чісори. Вони повинні були спочатку зустрітися 23 травня в Лондоні, проте згодом введеного карантину бій був скасований.

Зараз він опублікував смішне відео у себе на сторінці в Instagram. Під час підготовки до поєдинку він зумів знайти час і для танців під пісню "RAYE - Natalie Don't".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Молодець, завжди на позитиві, без будь-яких комплексів живе в своє задоволення і мотивує молоде покоління займатися спортом!", "Пацан з почуття гумору", "Це один з найнебезпечніших людей на планеті до речі", "Тебе так цікаво слухати буває, реально розумні і корисні речі кажеш, нічого не маю проти твоїх танців, але як на мене тобі це не підходить", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками": навіть сукню надів.

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор Олена Філонова розкрила секрет успіху: "З перешкодами…"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки