Як повідомляє Znaj.Sport, російський хокеїст Євгеній Кузнєцов, нападник клубу НХЛ "Вашингтон Кепіталз", привіз Кубок Стенлі в Челябінськ (Росія) і поїв з нього пельмені.

На вечірці російський форвард наповнив головний трофей Національної хокейної ліги пельменями.

"Немає нічого кращого для завершення дня ... У російському стилі. Пельмені з Кубка Стенлі", - написав у Твіттері зберігач Кубка Стенлі Філ Прітчард.

Nothing better than finishing off a night... Russian style. Traditional dumplings from the #stanleycup @Kuzya92 @NHL @Capitals @HockeyHallFame pic.twitter.com/VxPV5kpsyf

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
— Philip Pritchard (@keeperofthecup) 15 серпня 2018 р.

До слова, у вівторок, 14 серпня, у США у віці 64 років помер легендарний американський рестлер і актор Джим Нейдхарт. Наголошується, що причиною смерті спортсмена на прізвисько "Ковадло" став сильний забій голови внаслідок падіння у власному будинку у Флориді.

Уточнимо, що цю інформацію підтвердили в Міжнародній федерації рестлінга (WWE).

Як відомо, Джим Нейдхарт народився в 1955 році у флоридському Тампі, одному зі світових центрів музичного жанру death metal, і з дитинства відрізнявся завидною силою і міццю. Також з юних років майбутній рестлер займався боротьбою і американським футболом.

Пік слави як рестлера припав на 80-90-ті роки. Крім участі в десятках профільних відео, Джим знявся з Халком Хоганом в "Грім у раю" в 1993-му і пізніше в однойменному серіалі і в епізоді "Пляжна вечірка зомбі".

Так, щоб смертність в його відділенні скоротилася в кілька разів, Зільбер щодня приїжджав до лікарні задовго до початку робочого дня. Цю звичку він не змінює досі - 87-річний професор в республіканській лікарні Карелії завжди з 4 годин ранку.

Нагадаємо, у вівторок, 14 серпня, стало відомо, що відомий український мотогонщик Сергій Малік встановив світовий рекорд швидкості на спеціально підготовленому электромотоциклі "Дніпро Електрик". Уточнюється, що змагання пройшли на озері Бонневілль в США.

Як повідомляв Знай.ua, вдень 14 серпня в італійському місті Генуя обрушилась велика частина автомобільного моста. У момент трагедії на ньому знаходилися десятки автомобілів, а самі уламки моста обрушилися на житлові будинки.

Також Знай.ua писав про те, що молодий український співак Олександр Порядинський недавно представив свою нову композицію "Поцілунок". Артист, який почав свою кар'єру 15-річним підлітком на шоу "X-Фактор", змінюється на очах як зовні, так і внутрішньо.