Витоки і чутки почали частіше з'являтися в мережі про топові смартфони Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro, і зовсім недавно з'явилися живі фото цих флагманів.

Як повідомляє Phone Arena, зображення, що просочилися показують передні панелі як Mate 20, так і Mate 20 Pro, причому перший з них має незвичайний виріз дисплея. Зверніть увагу, що смартфони мають вигнуті краї як у iPhone X, а також виріз для FaceID. Разом із зображеннями, що просочилися, витік показав секретний дизайн прототипу передбачуваного Huawei Mate 20, який отримав подвійну камеру ззаду і 2 фронтальні камери.

Зазначається, що наступний флагманський телефон Huawei буде оснащений новим Kirin 980, який складе конкуренкцию топовим чіпам інших виробників. Ми очікуємо, що серія Mate 20 від Huawei офіційно буде представлена в жовтні, як і в минулому році Mate 10.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто відзначити, що Huawei стрімко рветься в список лідерів на ринку смартфонів, представляючи як бюджетні смартфони до 200 доларів, так і топові флагмани з найкращими характеристиками, які здатні позмагатися навіть з можливостями iPhone X і Samsung Galaxy Note 9. Практично всі смартфони можуть похвалитися хорошою зйомкою за прийнятну ціну.

Нагадаємо, що ще в минулому році використання додатків для смартфонів, пов'язаних зі стилем життя, зросла на 174%. Серед таких додатків на завантажувальних платформах типу Play Market або App Store окреме місце займають психологічні сервіси.

Як повідомляв портал Знай.uа, на виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин.

Також портал Знай.uа писав, що користувачі мережі знайшли у файлах движка Unreal Engine 4 згадка нової платформи - якоїсь Erebus. Геймери припускають, що мова йде про нову консолі PlayStation 5.