Apple оголосила, що вона запустить глобальний веб-портал для обробки і відстеження запитів співробітників правоохоронних органів за даними підозрілих осіб або злочинців у ході розслідування.

Ця зміна від поточної системи, де співробітники правоохоронних органів подають заявки шляхом обміну повідомленнями електронної пошти правоохоронних органів Apple. Веб-сайт запропонує більш зручний централізований сервім для запитів, які полегшать відстеження поточних запитів і управління відповідями.

На додаток до нового порталу Apple також заявила, що вона побудує команду, яка допоможе навчати співробітників правоохоронних органів по всьому світу (включаючи розробку нового модуля онлайн-навчання) з метою надання допомоги невеликим поліцейським силам і агентствам, які можуть не мати ті ж ресурси, що і великі організації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Згідно з листом старшого віце-президента Apple і генерального адвоката Кетрін Адамс, Apple працює над цими змінами у відповідь на рекомендації недавнього доповіді Центру стратегічних і міжнародних досліджень.

Apple має суворі, опубліковані рекомендації про те, яку інформацію він робить і не дає співробітникам правоохоронних органів як усередині США, так і за їх межами. Компанія також публікує звіти про прозорість два рази в рік, деталізуючи запити на отримання інформації від правоохоронних органів та державних установ.

Існують також обмеження на те, до чого Apple буде і не буде надавати доступ.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.