NTT Docomo, найбільший оператор стільникового зв'язку в Японії, погодився на глобальну ліцензійну угоду, що охоплює його стандарти, включаючи важливі бездротові патенти з китайським постачальником пристроїв Xiaomi.

Таданобу Андо, генеральний менеджер з інтелектуальної власності в Docomo, сказав у своїй заяві: “Xiaomi визнав цінність ліцензії на мобільні бездротові стандарти NTT Docomo. Команда IP Xiaomi була професіоналом і високо оцінила інвестиції Docomo в інновації”.

Полін Лін, віце-президент по стратегії IP Сяоми, сказав, що ліцензія допоможе розробнику пристрої “допомогти продовжувати приносити користувачам найкращий користувальницький інтерфейс”.

Оператор, який є учасником специфікацій, що охоплюють всі покоління мобільних мережевих технологій, раніше оголосив про плани комерціалізації послуг 5G в 2020 році, до літньої Олімпіади в Токіо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Xiaomi порадує своїх користувачів новими бездротовими технологіями. Залишиться невідомо, йдеться про бездротової зарядки, або ж про 5G. Варто відзначити, що у нас і 4G працює далеко не ідеально, тому про 5G можна забути на найближчі роки. Сама ж компанія випускає нові моделі смартфонів практично кожен місяць, тому не варто переживати через своєчасне впровадження нової мережі. І хоча Apple і Samsung вже впровадили у свої смартфони підтримку нової мережі, для Xiaomi це великий крок, оскільки компанія ще не має репутації культових виробників смартфонів у Apple.

Нагадаємо, що нещодавно Huawei звинуватили в тому, що вони займаються фальсифікацією і завищують показники фірмових смартфонів. Однак у компанії не бачать проблеми.

Як повідомляв "Знай.uа" вельми авторитетний бенчмарку AnTuTu показав список найпотужніших Android-смартфонів. Виявилося, що найслабший гаджет топа виявився потужніше, ніж останній девайс каліфорнійської компанії Apple.

Також Знай.uа" писав, що компанія Microsoft прояснила ситуацію з підтримкою операційної системи Windows 7. Раніше було оголошено, що розширена підтримка Windows 7 закінчиться 14 січня 2020 року.