Відома компанія HTC відмовляється від подальшого виробництва і випуску смартфонів під власним брендом. І хоча раніше компанія повідомила про відмову виробництва смартфонів, компанія продовжувати створювати смартфони для Google під назвою Pixel. Причина цього — величезні збитки компанії.

Про це повідомляє Politeka.

Багато популярних брендів не займаються власноруч виробництвом своїх пристроїв, а замовляють випуск закінченого виробу за своїм кресленням і специфікаціям на спеціалізованих заводах. На цьому компанія і заробляла гроші, і навіть топові смартфони на ринку не могли допомогти компанії встати на ноги. Компанія раніше користувалася популярністю, але тільки під час того, як смартфони з сенсорним екраном тільки з'являлися на ринку.

Першим смартфоном компанії, випущених за схемою OEM/ODM (виробництво сторонніми заводами смартфонів по кресленнях) стане HTC U12 Life, який зовнішнім виглядом дуже нагадує топовий iPhone X. Що стосується начинки, новинка отримає 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2160×1080 пікселів, процесор Snapdragon 636, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті, подвійну основну камеру з модулями 16+5 Мп, 13 Мп селфи-камеру і акумулятор на 3 600 мАч. В якості програмного забезпечення буде використовуватися Android 8.1 Oreo, або новіше, в залежності від дати випуску. Такий собі середнячок, який не отримав топові специфікації, однак ціна буде цілком прийнятною.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Хто саме займеться виробництвом HTC U12 Life поки невідомо. Судячи поквартальним фінансових звітів, компанія переживає не кращі часи. У 2017 році HTC закрила декілька підрозділів, а деякі з них пішли на виробництво Pixel-смартфонів Google.

Нагадаємо, що смартфон компанії Apple iPhone 8S має серйозний дефект, внаслідок якого пристрій може в будь-який момент зависнути. Проте деякі користувачі стикалися і з проблемою виключення.

Як повідомляв Знай.иа, напередодні презентації Apple Watch Series 4 на сайті і оффлайн-магазинах Apple почали зникати з наявності актуальні моделі смарт-годин — Apple Watch першого і третього покоління. Як виявилося, неспроста.

Знай.иа писав, що звідки ви знаєте, що оригінальний зарядний пристрій вашого смартфона не підробка? І це не завдає шкоди вашому смартфону?