Компанія Meizu представила Bluetooth-ресивер Bar 01. Девайс не тільки незвично виглядає, але і надає нові можливості для використання телефону. Він може звичайні дротові навушники адаптувати до смартфону, який не має 3,5-мм аудіороз'єм. До речі, цей девайс стане в нагоді для тих, хто не хоче відмовлятися від своїх улюблених дротяних навушників.

Також за допомогою цього девайса можна керувати відтворенням музики. Крім своїх основних функцій, новинка виконує і роль гарнітури. Швидше за все, за допомогою неї можна і відповісти на дзвінок.

Пристрій важить 8 м і передає звук через Bluetooth з мінімальною втратою якості. Однак, вічно девайс працювати не буде - вбудованого акумулятора вистачає на 6 годин безперервного прослуховування музики. Цього більш ніж достатньою для активного дня, будь це поїздка на роботу або заняття спортом. Завдяки спеціальній кліпсі ресивер можна закріпити на одязі або сумці, а управління здійснюється за допомогою однієї кнопки. Пристрій можна придбати в двох кольорах: чорному і білому.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про вартість новинки поки не повідомлялося, однак величезна кількість користувачів навушниками вже готові придбати цей чудо-девайс. До речі, більшість користувачів все ще користуються звичайними навушниками, тому далеко не кожен користувач готовий придбати смартфон без роз'єму 3.5.

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.