12 вересня компанія Apple представила відразу три нових смартфона – iPhone Xs, Xs Max і Xr. Перші дві моделі iPhone Xs і iPhone Xs Max надійдуть у продаж у США вже 21 вересня. А ось сама доступна версія iPhone Xr з'явиться у продажу значно пізніше. Все із-за різниці в технології створення екранів. До речі, під час презентації Apple заявила, що було дуже важко зробити виріз на екрані iPhone XR.

iPhone Xr надійде в продаж тільки 19 жовтня. Як пише The Verge, проблема виникла з LCD-дисплеєм iPhone Xr. Так, з'явилася інформація, що в смартфоні неправильно відбувається розсіювання світла підсвічування біля вирізу. Як виявилося, компанія не до кінця пропрацювала всі нюанси. Ще одна проблема полягає в обсязі виробництва з боку Japan Display, а також проблеми з програмами вже з боку Apple. З-за однієї проблеми з'являється друга. Тим не менш, компанія покладає на новинку великі надії, так як смартфон вважається досить бюджетним, в порівнянні з іншими моделями купертиновцев.

Про неполадки з новим iPhone говорив аналітик Canalys. Він прогнозував, що Apple затримає вихід нового смартфона, тому що він не готовий до масових поставок. Схожа історія була в минулому році з iPhone X.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, компанія Xiaomi крім смартфонів і планшетів випускає чимало техніки для дітей, для цього навіть створено окремий підрозділ. Нещодавно фахівці створити гаджет, який швидше сподобається батькам, але навряд чи всім.

Як повідомляв Знай.uа, днями глава Samsung зійшов до бесіди з місцевими ЗМІ, повідавши про те, що з себе буде представляти підготовлюваний до випуску смартфон Samsung Galaxy S10.

Знай.uа писав, що у купертинской компанії Apple з'явилися несподівані проблеми з постачанням комплектуючих деталей до новеньких iPhone XR. Так, світові продажі нових гаджетів відклали із-за проблем з дисплеями.