В операційну систему Android Oreo, випущену в серпні минулого року, корпорація Google впровадила нову панель швидких налаштувань, в якій всі, в цілому, залишилися задоволені. Однак, у випадку з нещодавно випущеним Android Pie ситуація докорінно погіршилась, так як нова шторка швидкого доступу змінилася в гіршу сторону. У будь-якому разі, так думають власники смартфонів.

19 вересня 2018 року, Google виконала головну мрію користувачів Android. Для цього компанія дистанційно змінила на деяких мобільних пристроях зовнішній вигляд панелі швидких налаштувань, зробивши її набагато більш зручною для використання. Тепер кожен зможе вибрати для себе зручні параметри. До речі, інформації на екрані стане більше, і вона буде тільки корисною. Саме центр управління в Android Pie багато користувачів мобільних пристроїв вважали головним недоліком оригінальної операційної системи від Google. Виправити цей недолік можна було тільки за допомогою спеціальних модифікацій, або ж встановлення кастомних прошивки, однак Google не схвалював такі дії.

Повідомляється, що нововведення поступово з'являється на всіх телефонах, які працюють на оригінальній Android Pie. В даний час лише деякі мобільні пристрої на базі цієї операційної системи володіють сучасним центром управління. Деякі виробники смартфонів ще не підготували операційку під свої девайси, тому далеко не у всіх є можливість оцінити приємне оновлення.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що допитливі користувачі Reddit виявили, що 10 вересня ZeniMax — материнська компанія Bethesda — зареєструвала торгову марку Redfall для якоїсь гри. Користувачі вже приписують цю марку до виходу нової частини самої очікуваної гри The Elder Scrolls VI.

Як повідомляв Знай.uа, компанії Nissan, Renault і Mitsubishi, які співпрацюють у рамках партнерської угоди, через три роки в своїх автомобілях почнуть використовувати операційну систему Android від Google.

Знай.uа писав, що найпопулярнішим в світі браузером на комп'ютерній комп'ютерах, смартфонах і планшетах є Google Chrome, який тримає лідерство впродовж 5 років.