Компанія Hyperx представила портативний акумулятор з USB Type-C під назвою HyperJuice. Новинка отримала стандарт зарядки Power Delivery 3.0 і сумарну потужністю 130 Вт, тому що він є найпотужнішим акумулятором в світі. З його допомогою можна заряджати практично будь-яку портативну техніку, включаючи ноутбуки, які навіть не всі розетки зможуть зарядити швидко.

У HyperJuice використовуються елементи LG Chemical загальною ємністю 27 000 маг. Практично будь-який пристрій можна зарядити всього за годину.

Акумулятор оснащений трьома портами USB Type-C з потужністю 60 Вт на віддачу, USB Type-C з потужністю 100 Вт на прийом і віддачу і повнорозмірним USB 3.0 з 18 Вт на віддачу.

Є підтримка технології швидкого заряджання Quick Charge 3.0, а також підтримки зарядки відразу трьох девайсів, включаючи ноутбуки, планшети, смартфони та інші мобільні девайси.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Збір коштів на виробництво HyperJuice здійснюється через краудфандинговую майданчик Kickstarter. При ціні пристрою від $ 149 всього за три дні творці заробили $ 350 000 – на 350% більше запитуваної суми. Очікується, що девайс скоро з'явиться на ринку, оскільки жоден інший зовнішній акумулятор не здатний повторити його функціонал. До того ж, за приємну ціну можна назавжди забути про те, що ваші девайси можуть розрядитися, включаючи ноутбук.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.