Влітку Lenovo нагадала про себе як про виробника смартфонів виходом Z5.

Новинка вийшла скандальною і далекою від того образу, що був представлений в образах користувачів не без участі самого виробника і профільних ресурсів, всі охоче заковтнули наживку про вражаючі особливості новинки. Не щодня на прилавки надходять смартфони, які мають функції слайдера з допомогою механічних особливостей.

Зараз компанія працює над Lenovo Z5 Pro, який позбавлений “моноброви”, і пропонує мінімальні рамки навколо дисплея і сканер відбитків пальців на екрані. Варто відзначити, що це досить сміливий крок, оскільки практично всі користувачі оснастити свої девайси вирізом на екрані, як це робив раніше Apple.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Інсайдери повідомляють, що за своєю технічною складовою Lenovo Z5 Pro буде флагманського рівня пристроєм. Відповідно, ціна теж буде немаленькою, і змусить користувачів розкрити гаманці ширше. Сумнівів немає, що новинку шпигують топовим флагманом Snapdragon 845, 6,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 2280х1440 точок, 6/8 Гб оперативної пам'яті, 64/128/256 Гб постійної, акумуляторну батарею ємністю 4000 маг і здвоєний тильний об'єктив на 20 Мп + 16 Мп. Такі характеристики допоможуть смартфону змагатися з флагманами Samsung і Apple. Дата виходу і ціна невідомі.

Нагадаємо, що дисплей майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь. Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Як повідомляв Знай.uа, Роланд Квандт (Roland Quandt), редактор відомого німецького ресурсу WinFuture, поділився подробицями про підготовлюваний до випуску бездротових навушниках від компанії Huawei. Однак, це не чергова модель самих звичайних навушників, які позиціонують як альтернативу навушники від Apple або Xiaomi.

Знай.uа писав, що Еврокомиссарка з питань юстиції Віра Юрова заявила, що в соцмережі Facebook є час до кінця поточного року, щоб виконати всі правила ЄС щодо захисту прав споживачів.