Найбільша компанія в світі, Google, святкує свій день народження 27 вересня. Тому ми підготували 10 цікавих, і навіть незвичайних фактів про корпорації Google.

1) Новачки в компанії зобов'язані в першу робочу п'ятницю цілий день носити на голові шапочку з пропелером, щоб всі розуміли, що ця людина є ще “зеленою”.

2) Домашня сторінка Google дуже проста, так як засновники компанії, в момент створення, дуже погано знали HTML. З тих пір вирішили нічого не змінювати, раз воно працює.
3) На території компанії росте дуже багато трави. У Google вирішили найняти кіз. Приблизно 200 кіз приїжджають на тиждень і приводять в порядок двір компанії. До того ж, вони не шумлять і не забруднюють повітря, як газонокосарки. Компанія вирішила вбити двох зайців відразу, заощадивши та озеленити світ, а також погодувавши тварин.
4) Корпорація більше любить собак, ніж котів. Навіть у їх статуті написано, що вони – “собача компанія”. Це досить смілива позиція, враховуючи, що пів світу любить котиків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

5) В кампусі Google варто тиранозавр Рекс. Скелет тиранозавра нагадує співробітникам, що не можна дозволити компанії вимерти, тим самим мотивуючи їх.
6) Якщо помирає співробітник компанії, то його сім'я отримує половину зарплати наступні 10 років, що безсумнівно є цілком собі заохочувальним подарунком від компанії.
7) У 1997 році, компанія Yahoo отримала шанс купити Google всього за $17 млн. На сьогоднішній день вартість корпорації оцінюється в $200 млрд.

8) Кнопка "Мені пощастить" обходиться Google десятки мільйонів доларів у рік. Алгоритми досить важкі, враховуючи, скільки людей натискають її одночасно.
9) 19 серпня 2013 року Google припинив роботу на 5 хвилин, зупинивши 40% веб-трафіку.
10) Ніхто насправді не знає, коли Google день народження. Просто вирішили святкувати його 27 вересня.

Нагадаємо, що буквально днями фахівці підрахували, яка справжня собівартість нової моделі смартфона Apple iPhone Xs Max з об'ємом пам'яті 256 гігабайт. Про це повідомляє BusinessInsider з посиланням на дослідження компанії TechInsights.

Як повідомляв портал Знай.uа, любителі технічних новинок були вражені не на жарт, адже днями в мережі з'явилося фото смартфона LG V40 ThinQ, який ще не був представлений публічно.
Опубліковані фото нового V40 ThinQ підтверджують деякі специфікації апарату.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google розробила штучний інтелект, який буде прогнозувати стихійні лиха і додавати цю інформацію в пошуковий рядок, а також в сервіс Google Maps.