У вересні Apple представила безліч девайсів і функцій, але на цьому зупинятися не стала. У жовтні в продаж надійде iPhone XR, але крім нього очікується ще багато релізів. Судячи з попередніх презентацій, захід відбудеться в середні жовтня.

Запуск iPhone XR. iPhone XS і iPhone XS Max надійшли в продаж 21 вересня, але партнерам Apple потрібен додатковий час, щоб зробити достатню кількість iPhone XR. Про його характеристики ми писали раніше.

Оновлені iPad Pro. Apple скоро повинна представити нові iPad Pro з Face ID і без кнопки Home. Немає сумнівів, що новинка позбавить від кнопки і отримає нову систему захисту, як у iPhone X. до Речі, діагоналі дисплеї теж зміняться, але не набагато.


Нові Mac. Влітку 2018 року Apple оновила MacBook Pro з Touch Bar. Не виключено, що нові ноутбуки від яблучної корпорації оснастять процесорами від Intel.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Mac mini. Востаннє цей комп'ютер оновлювався в 2014 році. Чуток про нову модель практично немає. Тим не менш від Apple чекають новий комп'ютер з вбудованим SSD і швидким процесором. Ціна теж невідома, але не нижче 1000 доларів так точно.

І ще дещо. Ніхто точно не знає, коли вийде бездротова зарядка AirPower. Компанія прибрала її згадки з офіційного сайту, але залишила в брошурах з iPhone XS і iPhone XS Max. І хоча раніше компанія повідомляла, що пристрій ще не готовий до появи на ринок, користувачі впевнені в зворотному.

Нагадаємо, що 2 жовтня в іспанській провінції Кадіс представили перший робочий прототип транспортної капсули проекту Hyperloop. Розробкою цієї капсули займалася компанія Carbures. Відзначається, що капсула має 32 метри в довжину і 5 тонн власної ваги.

Як повідомляв портал Знай.uа, винахідник сучасного інтернету Тімоті Бернерс-Лі (Timothy Berners-Lee) презентував нову альтернативну платформу Inrupt. В рамках цього проекту створені програми, які дозволять юзерам самостійно зберігати свої дані.

Знай.uа писав, що Samsung останнім часом часто розчаровує своїх користувачів неякісною технікою. Приміром, Galaxy Note 7, який постійно вибухав із-за неякісного акумулятора. Після цього смартфон цієї моделі заборонили возити з собою в літаку.