Android поступово застаріває і хакерам вдається знаходити в ній все більше вразливостей, з допомогою яких можуть бути вкрадені конфіденційні дані з будь-якого мобільного пристрою. Експерти в області цифрової безпеки засмутили власників Android-пристроїв ще одним сумним фактом.

Дреечі, стара версія Android версії 4.4.4, тепер стала легкою мішенню для хакерів і інших зловмисників. Крім того, що цю версію операційки вже не підтримують, так як вона морально застаріла, вона залишилася лише на бюджетних смартфонах, які були популярні ще в 2015 році.

І хоча на сьогоднішній день смартфон з такою операційкою на борту практично неможливо купити, деякі користувачі не дбають про безпеку своєї особистої інформації, і хоча з давніми девайсами, які стають легкою мішенню для хакерів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Масла у вогонь знайденої проблеми підливає той факт, що якась група кіберзлочинців навмисно вбудовує в прошивки бюджетних пристроїв на Android шкідливий код.

Цей код може читати листування, переглядати фото, і навіть красти паролі та інші дані з мобільного телефону користувача.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.