Компанія Xiaomi вже неодноразово показувала смартфон Mi Mix 3 на фотографіях і оголосила, що чекати презентації варто в жовтні, а тепер стала відома точна дата проведення заходу. Серед іншого варто відзначити, що смартфон стане слайдером, і це перший випадок, коли топові флагмани робляться на базі слайдера. Однак, і в цьому є свої плюси. Крім того, в мережі з'явився патент, в якому описується конструкція майбутньої новинки.

В Xiaomi Mi Mix третього покоління рамки будуть зведені до мінімуму. Щоб позбутися вирізається, виробнику довелося заховати фронтальну камеру під екран, а також інші датчики, включаючи сканер особи. При необхідності до неї можна буде отримати доступ, зсунувши дисплей вниз. Швидше за все, крім фронтальної камери під екраном також розташується система 3D-сканування особи для розблокування. Крім того, Mi Mix 3 очікується вбудований дисплей дактилоскоп.

Судячи з показаного тизера, презентація Mi Mix 3 відбудеться 15 жовтня. Щоправда, зображення було опубліковано не самого Xiaomi, тому, повністю довіряти цій інформації не варто.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Серед іншого, користувачі очікують поява новинки. Немає сумнівів, що першу партію розкуплять за кілька хвилин після початку продажів.

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.