Програми продуктової компанії Genesis вирвалися в топ кращих програм Apple App Store жовтня. Серед них два додатки проекту BetterMe, які допомагають займатися спортом, правильно харчуватися і вести здоровий спосіб життя. Це досить корисне додатки, враховуючи те, що більшість продуктів в магазині додатків App Store є непотрібом. Варто відзначити, що це українські програми, і розробкою займалася саме українська компанія.

Так у категорії "Здоров'я та фітнес" для iPhone і iPad додатки BetterMe: Weight Loss Workouts і BetterMen: Workout Trainer очолили топ найбільш завантажуваних – сумарна кількість установок перевищує 15 мільйонів, що не може не радувати. Всього в секції "Здоров'я та фітнес" представлені понад 50 тисяч додатків, і саме наша програма вирвалася в топ.

В App Store просуваються ще 2 програми під українським брендом – це BetterMe: Meditation і BetterMe: Yoga. Як говорить CEO проекту Вікторія Ріпа, основними конкурентами BetterMe є програми Sweat with Kayla, Aaptive, 8fit, однак вони не настільки популярні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Над проектом BetterMe працює команда з Києва в складі 30 осіб. У вересні BetterMe: Weight Loss Workouts встановили більше мільйона людей по всьому світу, а BetterMen: Workout Trainer – 800 тисяч власників iPhone і iPad. Щомісячна аудиторія проекту — понад 2 млн людей. Основні канали залучення трафіку: Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter. Правильний підхід до реклами та розроблення програм приносить свої плоди, доводячи, що в Україні величезна кількість IT-фахівців, які готові заявити про себе всьому світу.

BetterMe монетизують за рахунок передплати. Після безкоштовного пробного періоду, користувачам пропонують перейти на платний тариф. Його місячна вартість — 19,99 доларів. Це величезні гроші для українців, однак враховуючи функціонал програми, ця покупка окупається.

Варто відзначити, що підвищити популярність BetterMe допомогла сама Apple, яка вибрала додаток для збірки New Apps We Loved для демонстрації в 144 країнах, доводячи якість і справжню користь продукції.

Нагадаємо, що для користувачів смартфонів зі старою прошивкою Android, улюблений браузер від Chrome стане недоступним. Відзначається, що ця цифра дуже велика, і вона досягає 32%, так як власники старих телефонів просто не бажають оновити свій улюблений девайс.

Як повідомляв Знай.uа, Тім Кук, глава компанії Apple, розповів, чому їх телефони такі популярні, але такі дорогі. Кук сказав, що користувачі платять за “розум” телефону, адже це самий передовий девайс, що володіє інтелектом.

Знай.uа писав, що нова проблема у iPhone XS пов'язана з роботою верхнього динаміка. Крім того, що він працює некоректно, а також рипит, він здатний вимикатися у випадковий час, навіть під час розмов.