На сайті канадського оператора Freedom Mobile з'явилися смартфони Google Pixel 3 і 3 XL з фотографіями, характеристиками і цінами. Офіційна презентація новинок відбудеться лише 9 жовтня. Про характеристики не варто і говорити, так як користувачі мережі дізналися про них ще в середині літа. Величезна кількість витоків не допомогло Google здивувати фанатів.

Отже, ціни, м'яко кажучи, не радують:

Pixel 3 64 ГБ: 999 доларів
Pixel 3 128 ГБ: 1129 доларів
Pixel 3 XL 64 ГБ: 1129 доларів
Pixel 3 XL 128 ГБ: 1259 доларів

999 канадських доларів рівні 771 доларам США, але, так як у Канаді смартфони стоять, як правило, дорожче, ціна в Америці на базову версію Pixel 3 може скласти 699 доларів – на 50 доларів більше, ніж на торішній смартфон. Максимальна версія Pixel 3 XL буде коштувати близько 999 доларів США. І хоча до цін на iPhone компанія не дотягла, це все ж ціле стан, враховуючи, що смартфони Google не користуються такою популярністю, як iPhone.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Pixel 3 і Pixel 3 XL протягом кількох місяців були доступні на чорному ринку. Загублена партія цих смартфонів дозволила реселлерам продавати новинку за 2000 доларів.

Нагадаємо, популярний смартфон Huawei Mate 20 Pro буде офіційно представлений за кілька днів, але її вже протестували в додатку, який показує справжню міць телефону. Як виявилося, тест AnTuTu поставивши на перше місце саме цей смартфон, відсунувши iPhone XS Max на друге місце.

Як повідомляв Знай.uа, користувач YouTube під ніком Jacob Rendina створив концепт iOS 13, і головною особливістю стали функції, які не додали в 12 версію операційки для iPhone і iPad. Наголошується, що нова операційка буде схожою на дизайн MacOS, і це не може не радувати.

Знай.uа писав, що у понеділок, 8 жовтня, стало відомо, що персональні дані сотень тисяч користувачів соціальної мережі Google+ могли опинитися в руках зловмисників. Однак, пошуковик вирішив приховати факт витоку інформації.