Lenovo IdeaPad 110-15IBR це ноутбук, який користується популярністю серед недорогих моделей. Саме ціною він підкуповує користувачів, які, в результаті, з часом розчаровуються у своєму виборі.

Важить ноутбук близько 2.2 кг. Дивно, чому такі моделі називають переносними. Варто відзначити, що девайс відчуває при носінні в рюкзаку, і при падінні з висоти метр, враховуючи вагу цього “портативного” ноутбука, однозначно щось зламається. Корпус повністю виконаний з пластика. Останній такої поганої якості, що прогинається під найменшим тиском, а при постійній експлуатації решітка для охолодження сиплеться як китайський гребінець. При закриванні/відкриванні кришки чітко чутний хрускіт і поскрипування. Зірвані петлі через пів року експлуатації забезпечені, і екран доведеться підпирати книгою. До того ж, вона настільки туга, що підняти її однією рукою точно не вийде.

Дозвіл екрану складає 1366 х 768 крапок. Передача кольору більш ніж скромна, при найменшій зміні кута нахилу втрачається зображення, так що в сонячний день робота за даним девайсом та ще катування. Цей варіант точно не підійде всім тим, хто працює з графікою, відео або займається дизайном. Ноутбук буде працювати справно, якщо у вас відкритий браузер і один документ. При більшому навантаженні машина починає гальмувати і відмовляється виконувати оперативно запити, але тут справа в самій начинці і поганій оптимізації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.