Garmin вирішили порадувати своїх шанувальників новими міцними смарт-годинниками під назвою Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумний годинник є найміцнішим на ринку. Instinct відповідає американському військовому стандарту MIL-STD 810 (Military Standard) і стійкі до води на глибині до 100 метрів, так що ваші браслети від Xiaomi можна спокійно викинути у вікно.

Корпус годинника виготовлений з армованого спеціальним волокном полімерного матеріалу, завдяки чому він легкий і дуже міцний, але боїться точкових ударів, як і будь-яке інше полімерне волокно. Скло над екраном пройшло обробку хімічними процесами і має високу стійкість до ударів і подряпин, а також до температурних перепадів, в яких не виживе навіть людина.

Всередині Instinct 3-осьовий гіроскоп, барометричний висотомір, GPS з підтримкою супутникових систем Глонасс і Galileo, а також датчик пульсу. Новинка оснащена усіма датчиками, які покажуть активність власника. Також підтримуються різні режими навчання, можливість управління іншими пристроями Garmin, моніторинг сну, стресу і безліч функцій, орієнтованих на біг, велоспорт і плавання. Девайс дозволить спортсмену стежити за своїм станом під час фізичних навантажень, і покращувати свої показники ґрунтуючись на результатах.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Акумулятор годин дозволяє використовувати пристрій без підзарядки до 14 днів у режимі розумних годин, до 16 годин в режимі GPS і до 40 годин в режимі енергозбереження UltraTrac. До речі, новинка набагато дешевше конкурента Apple Watch, а виробник просить за новинку близько 8000 гривень.

Нагадаємо, що разом з виходом Razer Phone 2, американська компанія Razer, яка дуже цінується серед справжніх геймерів, в тому числі і кіберспортсменів, показала нову версію лептопа Blade 15. Потужності в новинці більш ніж достатньо, так що всі ігри будуть працювати без затримок.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Знай.uа писав, що не секрет, що корпорація Google закриває свою соцмережу Google+ через непотрібність. Тепер же відомо про ще один провальний проект - Reply. Завданням сервісу було допомогти розібратися користувачам пошти Gmail.