Як вдалося з'ясувати, в останній стабільну збірку браузера Google Chrome для смартфонів і планшетів на базі операційної системи Android є нова прихована налаштування, активувати яку можна в меню chrome: // flags. Завдяки цій прихованій функції, головна стартова сторінка популярного браузера змінила свій дизайн, і користуватися продукцією Google стане ще простіше. Браузер отримав Material design, як у новій версії Android 9.0 Pie. По суті, тепер Chrome на домашній сторінці рекомендує користувачеві тематичні сайти на основі його місцезнаходження і пошукових запитів. Рекомендації беруться з історії відвідання сторінок, так що не варто очищати історію браузера.

Наприклад, якщо користувач цікавиться машинами, то йому з великою часткою ймовірності будуть показувати ресурси з даної тематики, на які він зможе підписатися в рамках сервісу Google News, щоб завжди залишатися в курсі подій. Варто зазначити, що рекомендації будуть розбиватися на категорії, щоб користувач швидше знаходив йому цікаву інформацію серед купи сайтів.

В майбутньому, ймовірно, таких розділів стане більше, але а поки можна задовольнятися тим, що є зараз, так як браузер оновиться офіційно під кінець 2018 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.