У липні 2018 року стало відомо, що компанія Samsung має намір випустити розкладачку під кодовою назвою “Project Lykan”. Досить сміливий крок, враховуючи, що розкладачки зникли з ринку років 5 тому. Здається, всі ці чутки вірні – у базі даних TENAA з'явилися характеристики майбутнього розкладачки, які можуть здивувати багатьох.

Як і попередник, розкладачка Samsung W2019 отримає камеру флагманського рівня, що не може не дивувати, враховуючи розміри пристрою. Судячи з усього, вона буде перейнята у смартфона Galaxy Note 9, камера якої в тесті DxOMark набрала 107 балів. Нагадаємо, що вона складається з двох модулів по 12 мегапікселів. Навіть для смартфона це відмінна камера, не кажучи вже про розкладачці, вихід якої запланований в 2018 році.

Перший характеризується рекордної діафрагмою f/1.5-2.4, а другий – звичайної f/2.4, однак має дворазовий оптичний зум. Новинка отримає фізично клавіші, які змусять поностальгувати мільйони осіб. Як і модель минулого року, Samsung W2019 буде продаватися тільки в Китаї. До речі, девайс отримає топовий чіпсет, яким оснащували Galaxy Note 9 і Galaxy S9, так що розкладачка буде літати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вартість Samsung W2019 не менш дивна – вона може становити 17 000 юанів, або близько 2 500 доларів. Щоб надати багатий зовнішній вигляд, компанія офарбить корпус розкладачки в золотистий колір Rose Gold. Само собою, компанія випустить девайс обмеженим тиражем, так що навіть при наявності 2 500 доларів, придбати новинку не так просто.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.