Китайська корпорація Xiaomi випускає найрізноманітніші електронні пристрої, починаючи зі смартфонів і закінчуючи побутовою технікою. І хоча всі девайси користуються популярністю, деякі з них стали улюбленцями публіки. 14 жовтня 2018 року, був названий найочікуваніший гаджет Xiaomi в 2019 році, про появу якого всі мріють.

Мова йде про фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4, який стане поліпшеною і доопрацьованій у всіх відносинах версіях моделі Mi Band 3. Не секрет, що 3 версія браслета від Xiaomi розійшлася як гарячі пиріжки, тому компанія продовжує стрімко розвивати дану лінійку девайсів. Mi Band 4 отримає модуль GPS для відстеження свого положення в просторі, кольоровий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю високої чіткості, а також підтримку магнітної зарядки. Це всі функції, які затьмарять популярний Mi Band 4.

Звичайно, Xiaomi Mi Band 4 не буде продаватися так активно, як який-небудь новий бюджетний смартфон бренду, однак сам спортивний браслет найбільше приваблює більшість покупців. Новинка збільшить комфорт при занятті в спортзалі, так як кольоровий екран дозволить зняти напругу очей. До того ж, ціна залишиться бюджетної, і дувайс буде дорожче свого попередника всього на кілька доларів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.