На початку вересня нинішнього року на полиці магазинів по всьому світу за межами Китаю надійшов флагманський бюджетний смартфон Xiaomi Pocophone F1. Варто відзначити, що телефон отримає топовий чіпсет Qualcomm Snapdragon 845, а ціна змусила практично кожного фаната компанії придбати новинку. До речі, не тільки процесором цей телефон підкупив світ. Фірмова оболонка компанії дуже сподобалася публіці, тому компанія вирішила зробити приємне своїм фанатам.

Оскільки кількість людей, яким сподобалася графічна оболонка Poco Launcher, виявилося вкрай великим, китайська корпорація Xiaomi вирішила діяти. Розробники виклали в магазин Google Play її фінальну стабільну версію, яку можна встановлювати майже на будь-смартфони, що працюють на базі операційної системи Android. Тепер же оболонку можна викачати абсолютно безкоштовно. Однак, для слабких смартфонів не рекомендується, так як оболонка буде використовувати оперативну пам'ять смартфона. Повідомляється, що таким чином компанія хоче залучити нову публіку до своєї продукції.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.