Багато китайські виробників вже добре укріпилися в сегменті ринку захищених смартфонов. Серед них варто відзначити Ulefone, який здатний витримати екстремальні умови.

Один з її останніх ударостійких смартфонів Ulefone Armor 3T витримує насправді дуже серйозні випробування. Одне з них компанія продемонструвала в невеликому відео, в якому смартфону проїхалося авто.

Як видно, по смартфонам Armor 3T неодноразово проїжджають автомобілі, причому пристрою лежать на асфальті не тільки плазом, але й один на одного. Незважаючи на це, всі три смартфона-позашляховика залишаються неушкодженими. Це показник міцності смартфона, який, до того ж, крім міцного чохла і отримав непогану начинку, яка дозволить користуватися всіма функціями звичайного смартфона.

Ulefone Armor 3T, має 5.7-дюймовий IPS дисплей з захисним склом Gorilla Glass 5, який дозволить витримати серію сильних ударів, не пошкодивши при цьому дисплей. Дисплей отримав дозвіл Full HD+ і співвідношення 18:9. Що стосується начинки, під капотом 8-ядерний процесор MediaTek Helio P23 з тактовою частотою 2.5 ГГц, 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 64 ГБ флеш-пам'яті, слот для карт microSD об'ємом до 256 ГБ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Камера теж дуже непогана: 21-Мп основна і 13-Мп фронтальну камери, акумулятор ємністю 10 300 маг з підтримкою швидкої зарядки Pump Express 2.0+, Android 8.1 Oreo. До речі, акумулятор є рекордним, і він дозволить не заряджати смартфон протягом декількох днів при активній експлуатації.

Нагадаємо, що Google незабаром відмовиться від свого популярного проекту Android. Презентація популярного телефону Pixel 3 є тому доказом. Нагадаємо, що в 2016-му під час презентації перших Pixel Android згадали не менше 8 разів, то цього разу, вперше за 10 років, жодного разу. Швидше за все, компанія вважає операційку марною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярна соцмережа серед підлітків Instagram тестує нову систему управління. Як виявилося, користувачі мережі зможуть публікувати фото за допомогою одного натискання, прямо як тимчасові Stories.

Знай.uа писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.