Довгоочікуваний смартфон Xiaomi Mi Mix 3 схоже представляти зовсім скоро. Принаймні про це свідчить повідомлення президента компанії Лінь Біна в китайській соціальній мережі Weibo. Новинку чекають мільйони фанатів продукції Xiaomi, а ціна і характеристики дозволять девайсу стати дуже популярним.


Як заявив топ-менеджер, смартфон не можна порівняти ні з якими девайсами на ринку. Також він повідомив, що новинка буде представлена в жовтні. Щоправда, точної дати він так і не назвав, проте аналітики впевнені, що в кінці місяця смартфон з'явиться на всіх прилавках.

Своє повідомлення Лінь Бін проілюстрував знімком пристрої з висувним механізмом фронтальної камери і динаміка, тому дисплей пристрою, фактично, займає 100% лицьовій панелі. Таким чином всі датчики будуть на висувній панелі, і це розумний крок, щоб лицьову панель повністю зайняв екран. Таким чином компанія вирішила здивувати публіку, випустивши смартфон з слайдерной технологією.

За чутками, смартфон буде працювати на флагманському чіп Snapdragon 855, якому на сьогоднішній день немає аналогів. Він отримає дисплей з діагоналлю 6,4 дюйма, подвійний основну камеру (16 Мп + 13 Мп) та 20-мегапіксельну фронтальну. Цілком очікувані характеристики, які дозволяють девайсу стати конкурентом iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.