Google має намір забезпечити додатковий захист власникам пристроїв під управлінням Android 9 Pie. Про це повідомила корпорація в своєму офіційному блозі. У зв'язку з тим, що Google протягом декількох років безуспішно бореться з мобільними програмами-вірусами, які заполонили Play Market, компанія планує впровадити додатковий рівень шифрування резервних копій за допомогою хмарного модуля безпеки Titan. Інформація, яку завантажили в хмару буде захищена новим типом шифрування, яке практично неможливо зламати.

“Об'єднавши службу резервного копіювання Android із технологією Titan, Google вдалося істотно просунутися в галузі забезпечення безпеки даних користувачів і їх конфіденційності. Власники можуть скористатися технологією захисту з сьогоднішнього дня. Головною особливістю є те, що генеруються ключі шифрування для кожного користувача окремо, так що масові витоку практично неможливі”, заявили представники компанії Google.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.