Публіці представили спортивний браслет Huawei Band 3 Pro. Так, це прямий конкурент Xiaomi Mi Band 3. Аналітики вже називають новинку кращою на ринку серед фітнес-браслетів з-за багатого функціоналу. Новинка функціонує на базі спрощеної версії операційної системи LightOS, класична версія якого призначена спеціально для фірмових смарт-годин Watch GT. Однак навіть з спрощеним ЗА девайс багатий функціонал і можливості.

Спортивний трекер Huawei Band 3 Pro оснащений 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм (кольоровим) з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, акумуляторною батареєю для забезпечення 10 – 12 днів автономної роботи, а також корпус із захистом від води й пилу за стандартом IP68. У прямого конкурента від Xiaomi немає кольорового дисплея, однак без заряду трекер здатний протриматися близько 25 днів. Захист девайса дозволяє нірять на глибину до 50 метрів, не боячись залишитися без гаджета.

Доповнюється вся ця картина найсучаснішим сканером серцевого ритму з підтримкою технології TruSeen 3.0 для забезпечення більш точних вимірювань, а також модулем GPS. Тепер же власники аксесуара можуть орієнтуватися на місцевості без використання смартфона. До того ж, Huawei Band 3 тепер має кілька режимів заняття спорту, серед яких велоспорт, біг і плавання. Однак новинка набагато дорожче свого конкурента. Якщо браслет від Xiaomi продавався по 35 доларів, то цей девайс обійдеться користувачам на 100 доларів. Продажі стартують до кінця жовтня 2018 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.