Любителі "Запорожця" знову дали культовому автомобілю друге дихання. Вони поєднали новий Volkswagen Beetle з кузовом у стилі ЗАЗ 965.

Чого лише не робили народні умільці з 965-м “Запорожцем”, проте це винахідливе рішення заслуговує на найвищу нагороду, можна сміливо давати “Оскар” з кастомайзінгу.

Дизайнери Запорізького Автомобілебудівного Заводу у 1960-х роках створювали багато гідних проектів автомобілів для своїх очільників. Проте у світ йшли звичайні робочі автомобілі без зайвих прибамбасів.

Так як "Запорожці" не вирізнялися дуже дорогим дизайном, далі за справу брались народні умільці, які намаглися трансформувати “Горбатий” на свій смак та розсуд.

Запорожець у СРСР був “народним автомобілем”, зовсім як Volkswagen Beetle для “капіталістів”. Спільною рисою знаменитого “Жука” та вітчизняного автмообілья було поєднання (задньомоторного) та повітряного охолодження двигуна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше умілець побудував автомобіль-перевертень. У Нідерландах створили автомобіль-перевертень на базі німецького Volkswagen Golf.

Голландський умілець зробив з машини відомого німецького бренду незвичайний "Гольф-перевертень" і навчив його "перекидатися" на дорозі.

Ентузіаст розповів, що це не перша його робота такого плану. Він уже був створив раніше автомобіль, на якому можна перевертатись. Однак його стара автомайстерня згоріла разом з усіма проектами, над якими він працював. Серед них було і його "веселе" творіння.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, про два простих правила, які потрібно знати при покупці б / у автомобіля.

1 правило: ретельний візуальний огляд

Почніть з крил і бампера, так як при невеликих ДТП найчастіше страждають саме вони. Подивіться, чи немає на них потертостей, відколів або тріщин - вони можуть бути ознакою аварії, в якій побував автомобіль.

2 правило: перевірка баз ДАІ

У наш час державні органи надають обивателям можливість дізнатися певну інформацію про автомобілі; це відноситься, в тому числі, і до участі конкретного автомобіля в аварії.

Також "Знай.uа" писав, про те, що у Київ привезли 700 ретро автомобілів.